2015-10-03 10:02:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szervezzen valami érdekes programot

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hangulata szempontjából mindegy, hogy sikerrel zárta-e a hetet, mert most egészen más dolgok foglalkoztatják, a szerelem köti le minden gondolatát! Igyekezzen a kedvesében is felébreszteni a tüzet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eleget dolgozott a héten, ezért jó lenne, ha a hétvégét pihenéssel töltené. Miközben végigfekszik a heverőn, észre fogja venni, hogy csepereg az eső, és feltámad a szél. Ezzel el is dőlt minden, az egész napot semmittevéssel töltheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Készüljön arra, hogy a következő hét eléggé kimerítő lesz, ezért próbáljon meg minél többet pihenni. Egy mozifilm, vagy egy hosszú séta önnek is jót tenne. Az sem baj, ha lemondja az esti programot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma újból hullámzik a kedélyállapota, bár szerencsére mentes lesz a szélsőségektől. Ön nem szokott feleslegesen rágódni a dolgokon, most se tegye! Vigyázzon viszont, az indulatai könnyen elragadhatják!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kiegyensúlyozott hangulatban telik a napja, most végre tud időt szakítani a szeretteire is. Szervezzenek valami érdekes programot!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mindenki szereti a finom házi ételeket, az ön kedvese is. Tegyen róla, hogy ebéd után ne széledjen szét a család! Az utolsó beszélgetés óta rengeteg dolog történt, van mit áttárgyalni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A családi életében kellemes meglepetésekre számíthat. Mindenképpen lesz benne valami kiemelkedő, vagy egy esküvői meghívót kap, vagy egy új kis trónörökös érkezését jelenti be valamelyik rokon. Mindenképpen emlékezetes lesz ez a nap!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az uralkodó bolygója, a Pluto kellemetlen fényszögben áll a Nappal. A külvilág részéről gátló tényezőkkel kell szembenéznie, a terveit rendre keresztülhúzza valaki a környezetéből… Most minden elképzelésért keményen meg kell küzdenie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter szemben áll a Neptunusszal. Váratlan vendégek érkezhetnek, sajnos nem biztosított a kellemes hétvége. Valami felboríthatja a napirendjét, a lelki nyugalmát. Legyen kissé lazább, hívjon barátokat, nem fogják tönkretenni az otthonát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma tegye félre a gondokat, a problémákkal ráér foglalkozni a jövő héten! Volt már ennél nagyobb gödörben, de abból is kilábalt, nem igaz? Ha lelkileg feltöltődik, az akadályokat is könnyebben leküzdi majd.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A túlzott optimizmus anyagi nehézségekhez is vezethet, legyen körültekintőbb a pénzügyekben. A hétvégi nagybevásárlást lehetőleg a párja intézze, mert önnek most nehezére esik a takarékoskodás.

Halak: II. 19. - III. 20.
Derűs hangulatban lesz, a jó kedve egész nap kitart. Hívjon vendégeket, most nagyszerűen érezheti magát a barátai körében!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: